На Київщині депутат замовив вбивство двох односельців (фото, відео)

У Київській області затримано депутата селищної ради, який замовив найманому вбивці фізичну ліквідацію своїх "ворогів", пообіцявши за вбивство першої жертви 6 тисяч доларів.

Про це повідомили на сайті МВС, опублікувавши фото затримання замовника вбивства.

Інформацію про чоловіка, який підшукував людину на роль виконавця замовного вбивства двох осіб, отримали оперативники Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. Замовником тяжкого злочину виявився 34-річний житель одного із сіл Броварського району Київської області, депутат 8-го скликання селищної ради. Кілер мав ліквідувати його опонентів, з якими склалися неприязні стосунки - 47-річного односельчанина і 39-річного жителя сусіднього села.

"Правоохоронці спрацювали на випередження і організували зустріч замовника злочину з "потрібною" йому особою, під час якої зловмисник передав фото своїх ворогів. За вбивство першої жертви він пообіцяв 6000 доларів США і надав завдаток - 300 доларів", - сказано в повідомленні.

Наразі фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України. За протиправні дії зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення