На Київщині двоє чоловіків забили на смерть односельця

У смертельному побитті жителя села Микуличі, що на Бородянщині, ґрунтовно підозрюються двоє місцевих жителів. Один з них виявився родичем потерпілого і вже мав проблеми із законом. Про це повідомляє Поліція Київської області

На місці події працювала слідчо-оперативна група Бородянського відділення поліції. Правоохоронці встановили, що того вечора під час спільного розпиття алкогольних напоїв між господарем та його гостями виникла сварка, яка переросла у бійку. Молоді хлопці накинулись на чоловіка, почали бити руками і ногами по всім частинам тіла, доки той не перестав дихати.

Щоб відвезти від себе підозру, до поліції Київщини зателефонував небіж померлого чоловіка і повідомив про те, що в будинку він виявив тіло свого дядька зі слідами насильницької смерті.

Тіло загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. Наразі поліція встановлює усі причини та обставини трагедії.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Під час проведення невідкладних слідчих дій до скоєння даного злочину встановлена причетність двох чоловіків 23 та 36-річного віку. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тривання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу та оголошення їм підозри

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення