На Київщині двоє молодиків напали на патрульного

На Київщині двоє чоловіків завдали ударів працівнику групи реагування патрульної поліції при виконанні ним службових обов’язків. Про це повідомляє поліція Київської області.

"Правоохоронці прибули на виклик про масову бійку. Під час врегулювання конфлікту до одного з поліцейських підійшли чоловіки, які висловлювались нецензурною лайкою та хапали його за одяг. Попри зауваження, зловмисник завдав удар головою в обличчя поліцейському. В свою чергу, товариш нападника став бити правоохоронця в область тулуба", - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, до злодіїв було застосовано заходи фізичного впливу та спеціальні засоби.

Обох чоловіків затримано в порядку ст. 208 КПК України. Ними виявилися 33-річний житель Донеччини та 26 -річний житель Вінницької області.

Слідчі Бориспільського відділу поліції оголосили молодикам про підозру у вчинені правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення