На Київщині йдуть масштабні пошуки зниклого студента

 УНН

Другий день у Київській області поліція шукає зниклого студента. Студент Немішаєвського агротехнічного коледжу зник у квітні цього року. Попередні спроби працівників місцевого відділу поліції знайти хлопця, не дали результатів. Тому т.в.о. керівника поліції Київської області Андрій Нєбитов прийняв рішення провести широкомасштабні пошуки. Про це повідомляє Головне управління нацполіції Київщини

До встановлення місця перебування зниклого студента у Бородянському районі було задіяно не лише поліцейських, а й Нацгвардію, підрозділи ДСНС, водолазну службу, а також кінологів зі службовими собаками та місцеву громаду. Територію, де хлопець ймовірно міг би перебувати поділили на відповідні квадрати. Їх обстежували пошукові групи. Водолази перевіряли каскади озер. Загалом було залучено більш як 100 осіб.

Зник 20-річний студент після відпочинку у компанії таких, же як і він студентів Немішаєвського агротехнічного коледжу. Молоді люди проводили дозвілля неподалік озера, розташованого на території цього навчального закладу. Як з’ясували правоохоронці компанія розійшлася, а зниклий залишився, відмовившись їхати разом з усіма до гуртожитку. За 20 хвилин потому останній раз вийшов на зв’язок і зник.

По факту було відкрито провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Пошуки тривають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення