На Київщині юнак потрапив до лікарні через вибух гранати (фото)

Напередодні 21-річний юнак отримав травму руки в результаті вибуху запалу від гранати. Лікарів потерпілий запевнив, що тілесне ушкодження отримав від петарди, однак слідчі поліції з’ясували справжню причину. Про це повідомляє поліція Київської області

Встановлено, що молодик разом із вітчимом розпивав спиртні напої. Старший чоловік показав, що має гранату. Тоді пасинок взяв та почав її розбирати, вказавши, що розуміється на цьому. Однак, при збірці гранати він припустився помилки і стався вибух, який і призвів до травми.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та вибухотехніки. В будинку поліцейські знайшли залишки запалу, гранату та набої, які вилучили в якості речових доказів.

Вітчима потерпілого затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому обрано запобіжний захід – домашній арешт та оголошено про підозру.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Розпочато досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення