На Київщині молодик намагався зарізати батька

Житель Борисполя під час сварки накинувся з ножем на свого батька. Завдячуючи оперативності поліцейських, які миттєво прибули на виклик, вдалося затримати нападника на місці події. Про це повідомляє місцева поліція.

На спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про те, що у місті Бориспіль чоловік порушує публічний порядок та наніс тілесні ушкодження родичу. Патрульні поліцейські, які прибули на виклик оперативно затримали зловмисника.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Бориспільського відділу поліції та встановила всі обставини злочину.

Як з’ясувалось, у той вечір між чоловіками відбулася сварка, в результаті якої 30-річний син вхопив ніж та почав наносити удари своєму 57-річному батькові.

Потерпілого із ножовими пораненнями шпиталізували до лікарні, де йому провели оперативне втручання.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Ніж вилучено у якості речового доказу.

Слідчі за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Запобіжний захід чоловікові обере суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення