На Київщині наркоторговець, намагаючись втекти, вдарив поліцейського (фото)

В смт Бородянка, працівники поліції виявили за кермом 34-річного місцевого жителя з явними ознаками наркотичного сп’яніння.

Під час з’ясування ситуації, водій раптово вдарив поліцейського дверцятами. У той час, коли порушник намагався втекти на автомобілі, працівник поліції схопився за кермо його автівки. В такому стані чолов’яга протягнув правоохоронця кілька сотень метрів, аж поки не в’їхав у паркан.

Під час поверхневого огляду у правопорушника поліцейські виявили порошкоподібну речовину білого кольору. Зі слів затриманого - амфетамін.

За вчинення кримінальних правопорушень чоловікові загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Суд обрав чолов’язі запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Досудове слідство триває.

Крім того поліцейські притягнули правопорушника до адмінвідповідальності за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) та за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вулиць, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП.

Адмінматеріали направлені до суду для прийняття рішення.

Також чоловіка підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення