На Київщині неадекватний водій намагався вбити поліцейського (фото, відео)

У четвер 6 травня у місті Вишневе, на переїзді, працівник групи реагування патрульної поліції зафіксував порушення правил дорожнього руху водієм автівки NISSAN та намагався скласти админпротокол на порушника. У відповідь неадекватний водій ледь не вбив поліцейського.

Як повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, патрульний звернувся до водія для складання адмінпротоколу, але той спробував втекти і здійснив наїзд на правоохоронця.

"В результаті спричинив три ДТП. Пошкодження отримали легковик, кросовер Mazda та мотоцикл. Правопорушник від освідування відмовився і, мабуть, розраховував отримати тільки адміністративний протокол", - йдеться у повідомленні.

Водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Нині правопорушнику інкримінують ст. 348 ККУ - вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу чи його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Тепер зловимиснику загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або навіть довічне ув’язнення.

На щастя, працівник поліції залишився живим, втім, це черговий приклад, коли забезпечення безпеки дорожнього руху і правопорядку могло вартувати життя поліцейському.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення