На Київщині патрульні збили дитину

У Білій Церкві Київської області семирічний хлопчик потрапив під колеса службового автомобіля групи реагування патрульної поліції, яка їхала на виклик з включеними проблисковими маячками. Дитина несподівано виїхала на велосипеді на проїжджу частину з-за автобуса, який рухався назустріч поліцейському авто. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції

Патрульний, який перебував за кермом, зробив все, щоб уникнути наїзду – вивернув кермо і в'їхав в електропору. На жаль, аварія все-таки відбулася.

Поліцейські відразу ж викликали швидку допомогу. Дитину з важкими тілесними ушкодженнями доставили в лікарню. Зараз за її життя борються лікарі.

Проводиться комплекс слідчих дій. Вилучений відеозапис з відеореєстратора службового авто. До розслідування ДТП приєдналися працівники прокуратури Київської області.

Відкрито кримінальне провадження за ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення