На Київщині перекинулась фура з кавунами, причина дуже безглузда (фото, відео)

У Володарці Київської області перекинулась фура з кавунами. Як повідомили у Відділі комунікації поліції Київської області, за кермо вантажівки сів недосвідчений керманич. Він не впорався з керуванням, через що авто перекинулось, а баштанні розлетілись по всій дорозі.

"У кабіні фури знаходилось троє осіб. На щастя, ніхто з них серйозно не постраждав. Як з’ясувалось, напередодні аварії власник вантажівки, 53-річний харків’янин, та водій вантажівки вживали спиртні напої, а вранці 15 жовтня довірили керування вантажівкою реалізатору кавунів з міста Генічеськ", - розповіли подробиці у поліції.

Наразі поліція з’ясовує всі обставини події, на керманича вже склали два адміністративні протоколи за ч.2 ст 126 та ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення