На Київщині підірвали магазин (фото)

 УНН

У місті Березань Київської області невідомий підірвав магазин, у результаті чого постраждали двоє людей. Працівники поліції вже встановили особу підозрюваного у скоєнні цього злочину і затримали його, інформує відділ комунікації поліції Київської області.

"25 жовтня о 17:50 в місті Березань по вулиці Небесної Сотні в магазин "НАШ КРАЙ" зайшов невідомий і кинув за прилавок вибуховий предмет. У результаті вибуху в приміщенні магазину сталася пожежа. На місце події відразу прибули поліцейські, пожежники, медики та вибухотехніки. Правоохоронці евакуювали людей з магазину і сусідніх будинків. На щастя загиблих немає. Двом продавцям магазину, які постраждали в результаті вибуху, надали медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

У результаті оперативно-розшукових заходів недалеко від палаючого магазину поліцейські затримали підозрюваного в скоєнні злочину. Ним виявився 27-річний місцевий житель. Нетверезий чоловік поки що не зміг пояснити правоохоронцям свої злочинні дії. Зловмисника затримали.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Пожежу ліквідовано. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції і експерти, які встановлюють походження вибухового пристрою і обставини трагедії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення