На Київщині п'яний водій запропонував правоохоронцям $100 хабаря (фото)

Вранці на вулиці Б. Хмельницького у селищі Святопетрівське на Київщині за порушення ПДР інспектори зупинили водія Ford Focus. Чоловік з ознаками сп'яніння запропонував правоохоронцям 100 доларів хабаря. Про це повідомляє Патрульна поліція області.

Під час спілкування з 44-річним водієм, поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянину повідомили, що на нього буде складено протокол про адміністративну відповідальність. Аби уникнути відповідальності за скоєне порушення, чоловік запропонував патрульним хабаря. Інспектори неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, проте водій наполягав на своєму.

Порушник поклав в поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів 100 доларів США. На водія інспектори склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Оскільки попередження про кримінальну відповідальність за надання хабаря службовій особі не подіяло, водія затримали та викликали слідчо-оперативну групу, аби належним чином зафіксувати цей факт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення