На Київщині подружжя живцем спалило 26-річного племінника, а труп закопали в полі (фото)

На Київщині судитимуть подружжя, яке живцем спалило племінника. Розслідуванням встановлено, що у червні поточного року обвинувачені зупинили автомобіль в якому перебував племінник чоловіка. Здійснюючи психологічний тиск, вони змусили його залізти до багажника їх транспортного засобу.

Як розповіли у поліції Київської області, у червні до Обухівського управління поліції Київщини звернулася мати з повідомленням про зникнення 26-річного сина – жителя села Зелений Яр. Тоді поліцейські оперативно розпочали заходи з встановлення місцеперебування розшукуваного та з’ясували, що на фоні грошового боргу між родичами виник конфлікт.

"Хлопця привезли до одного з сіл Обухівського району, де на подвір’ї будинку йому зв’язали руки та ноги, при цьому не позбавили можливості пересуватися. Надалі змусили пройти на галявину неподалік домоволодіння. Там чоловік передав дружині заздалегідь приготовлену каністру з бензином, з якої вона облила племінника та підпалила. Від отриманих травм потерпілий помер", - повідомили у прокуратурі Київської області.

У момент вбивства на місці злочину знаходився їх знайомий, який не був обізнаний у злочинних намірах обвинувачених. Останні після вбивства покликали ще одного чоловіка, аби він допоміг їм відвезти тіло у поле. Там вони його закопали та попросили свідків не розповідати нікому про вбивство.

Наразі до суду також скеровані обвинувальні акти стосовно двох вказаних осіб за фактом приховування злочину. За клопотанням прокуратури обвинувачені у вбивстві знаходяться під вартою.

За фактами незаконного позбавлення волі та умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю, за процесуальним керівництвом Обухівської окружної прокуратури, слідчі скерували обвинувальний акт до суду відносно подружжя [ч. 2 ст. 146, п.п. 4, 12 ч. 2 ст. 115 ККУ]. Фігурантам загрожує довічне позбавлення волі.

Крім того, свідки будуть відповідати у суді за заздалегідь не обіцяне приховування особливо тяжкого злочину [ч. 1 ст. 396 ККУ]. Максимальний термін покарання – 3 роки ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення