На Київщині поліцейські побили і зґвалтували 26-річну дівчину

Двох поліцейських Кагарлицького відділу поліції у Київській області підозрюють у зґвалтуванні 26-річної жінки. Керівництво відділу поліції відсторонено, а сам відділ розформовано. Про це повідомив ведучий "Надзвичайних новин" Костянтин Стогній в Facebook.

Як зазначив Стогній, 26-річна жінка звернулась у лікарню із повідомленням про побиття та зґвалтування. З її слів, до цього були причетні співробітники поліції.

"Перевірка підтвердила, що її дійсно били та ґвалтували співробітники поліції, після того, як напередодні доставили у відділ поліції для надання пояснень", - повідомив Костянтин Стогній.

Внутрішня безпека затримала двох співробітників Кагарлицького відділу поліції у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Голова Нацполіції Ігор Клименко звільнив поліцейських, які підозрюються у скоєнні злочину, відсторонив від виконання службових обов’язків керівництво відділу та прийняв рішення про розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу Кагарлицького ВП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення