На Київщині потонули двоє маленьких хлопчиків

 СЕГОДНЯ

У Київській області сталася трагічна подія. Як повідомляють рятувальники, наприкінці минулого тижня, 29 червня, в Богуславському районі загинули двоє семирічних хлопчиків.

"О 19:20 до оперативно-диспетчерської служби Богуславського району надійшло повідомлення, що близько 17-ї години навпроти районного будинку культури біля річки Рось пропали двоє дітей 2011 народження", – повідомляють в ДСНС Київської області.

На місці рятувальники встановили, що, попередньо, хлопчики гралися біля річки. Не втримались і з'їхали по бетонному спуску в річку.

"О 21:35 тіла дітей були виявлені і підняті на поверхню", – розповіли в держслужбі з надзвичайних ситуацій. Обставини трагедії встановлюють правоохоронні органи.

Тим часом в Києві 1 липня також сталася надзвичайна подія на воді. У парку Партизанської слави в озері потонув 24-річний хлопець.

"О 18:30 до оперативно-координаційного центру надійшла інформація про те, що в озері на території парку знаходиться тіло людини. За допомогою водолазного спорядження рятувальники дістали тіло чоловіка 1994 року народження та передали його правоохоронним органам. Тіло знаходилося на відстані 10 м від берега на глибині 3 м", – повідомляють в ДСНС Києва.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення