На Київщині росіянину оголосили про підозру через стрілянину у кафе (фото)

Поліція Київщини оголосила про підозру іноземцю, який влаштував стрілянину у місті Українка. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі. Про це йдеться в офіційному повідомленні правоохоронців у Facebook.

Зазначається, що працівники Обухівського відділу поліції за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури оголосили про підозру 32-річному громадянину Російської Федерації за вчинення хуліганських дій із застосуванням зброї.

Затримали оперативники зловмисника у місті Київ, де він переховувався від правоохоронців.

Відомо, що група невідомих осіб приїхала на автівках із Києва до кафе у місто Українка і влаштували конфлікт, який переріс у стрілянину з травматичної зброї. У відповідь на це місцеві застосували мисливську зброю.

Встановлено, що саме цей чоловік прибув зі столиці і під час інциденту з травматичної зброї поранив двох жителів міста Українка, за життя яких у подальшому боролися лікарі.

Наразі іноземець затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Нагадуємо, що за фактом стрілянини у місті Українка відкрито два кримінальних провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та за ст. 396 (Приховування злочину) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення