На Київщині ще одне масове отруєння дітей у таборі

 Главком

Ще один випадок масового отруєння дітей стався 3 липня у санаторії Київської обласної ради «Поляна» у Баришівці. Там отруїлись 17 осіб. Про це повідомив голова Київської обласної адміністрації Олександр Горган

«17 діток. У них є ознаки кишкової інфекції. Їх відразу оглянули, наразі вони ізольовані, дітей у складному стані немає. У закладі також відібрали змиви та інші необхідні матеріали на аналіз. Також підготували місця у інфекційних закладах району на випадок, якщо у когось з дітей погіршиться самопочуття», - сказав Горган «Українській правді». Нагадаємо, за фактом масового отруєння дітей у приватному дитячому таборі «Славутич» у Переяслав-Хмельницькому районі прокуратура Київської області розпочала кримінальне провадження.

12 дітей оглянули лікарі, провели відповідні обстеження та аналізи. Восьмирічну дівчинку, яка впала в кому, у важкому стані госпіталізували у київську лікарню «Охматдит». У неї попередньо діагностували енцефаліт. Причиною отруєння дітей стало порушення температурного режиму зберігання йогуртів, термін споживання яких добігав кінця 1 липня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення