На Київщині спіймали п'яного водія з дитиною в салоні і чоловіком у багажнику

 СЕГОДНЯ

На Київщині на автодорозі Київ – Чоп нетверезий водій кросовера Hyundai Santa влаштував ДТП. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції регіону.

"Вчора після обіду патрульні помітили, як пил накрив всю смугу руху в зустрічному напрямку автодороги Київ-Чоп. Вони відразу зрозуміли, що таке явище відбувається при хаотичному русі транспортних засобів – а отже, можливо, комусь потрібна допомога. Правоохоронці швидко розвернулися і попрямували на місце події. Здогадки підтвердилися – там сталася дорожньо-транспортна пригода", – йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, яку патрульні встановили, винуватцем цього ДТП був водій кросовера Hyundai Santa Fe. У салоні автомобіля, крім водія, перебували ще один пасажир чоловічої статі і чотирирічна дівчинка, донька водія. Дівчинка, на щастя, при аварії не постраждала.

За даними патрульних, і у пасажирів, і у водія були явні ознаки алкогольного сп'яніння.

"Патрульні запропонували пройти водієві огляд на стан алкогольного сп'яніння. Чоловік погодився, і прилад показав результат в 3,16 проміле", - уточнили в поліції.

При складанні адмінматеріалів на водія з'ясувалося, що в багажнику машини знаходиться ще один пасажир.

"Громадянин також перебував, ймовірно, в стані алкогольного сп'яніння і відпочивав. Як результат, чоловік (водій – ред.) отримав від правоохоронців протокол за ст.130 КУпАП (керування у стані сп'яніння), за ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) і постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (Керування особою, яка не має відповідних документів). Кросовер евакуювали на штрафмайданчик", – підсумували в патрульній поліції.

На місце аварії викликали і мати дитини. Жінка повідомила, що водій автомобіля знаходиться в стані сп'яніння вже три доби, і в цей час забрав дитину і не віддавав їй. Дитину передали матері.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення