На Київщині троє чоловіків вибивали неіснуючий борг зі знайомого: "заборгованість" оцінили у 20 тисяч доларів

На Київщині троє чоловіків намагались привласнити 20 тисяч доларів свого знайомого. Для цього вони вигадали історію про начебто борг чоловіка і вимагали віддати кошти шляхом погроз і побиття. Під час передачі грошей вимагачів затримали. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, а також поліція Київщини у Facebook.

37, 50 та 41-річні чоловіки, за попередньою змовою, під приводом нібито існуючого боргу вимагали гроші у жителя Білої Церкви. "Заборгованість" вони оцінили у 20 тисяч доларів.

Спільники прибули на місце роботи потерпілого, де побили його й погрозами змусили написати боргову розписку. Чоловік боявся за своє життя, тому погодився принести вказану суму в зазначений час.

19 березня 2024 року під час передачі грошей трьох вимагачів затримала поліція. Їм повідомили про підозру за ч. 4 ст. 189 ККУ. Підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Двом із фігурантів суд обрав запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Щодо третього учасника клопотання розглядається.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення