На Київщині вбили 19-річну дівчину

 УНН

На Київщині 37-річний уродженець Південної Осетії через ревнощі побив до смерті 19-річну співмешканку. Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області.

До поліції надійшло повідомлення, що в селі Мала Снітинка, поблизу дачного кооперативу “Ягідка”, на узбіччі лежить тіло невідомої дівчини, замотане в ковдру.

На місце події одразу прибули поліцейські та встановили особу постраждалої. Нею виявилася 19-річна місцева жителька. Співробітники карного розшуку провели низку оперативно-розшукових заходів, у результаті яких встановили та затримали трьох причетних до скоєння даного злочину.

Наразі встановлено, що 37-річний раніше судимий уродженець Південної Осетії, який до того ж незаконно перебував на території України, на ґрунті ревнощів жорстоко побив свою молоду співмешканку. Завдані тілесні ушкодження виявилися не сумісні із життям.

Бійка відбулась у квартирі, яку чоловік знімав разом своїм 36-річним раніше судимим товаришем із міста Горлівка. Разом вони “замели сліди” злочину та попросили таксиста — 39-річного фастівчанина, відвезти потерпілу до лікарні. Вже по дорозі водій виявив, що дівчина мертва та викинув її бездиханне тіло на узбіччя.

Затриманим оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою. За цим фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення