На Київщині вбили підлітка

Трагічна подія сталася у селі Ксаверівка Васильківського районну. На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що сусід заявника вдарив ножем в шию його знайомого. За декілька хвилин лікарі швидкої медичної допомоги констатували смерть неповнолітнього. Про це повідомляє поліція Київщини

На місце події негайно прибули екіпажі сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво відділу поліції. Проведеними першочерговими слідчими діями було встановлено, що у приміщенні для відпочинку охоронців на одному із шиномонтажів 28-річний чоловік наніс ножове поранення в область шиї 15-річному хлопцю та зник з місця пригоди у невідомому напрямку.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів неподалік місця злочину правоохоронцями було затримано підозрюваного у вчиненні злочину.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення