На Київщині виявили нелегальну мережу АЗС

У Київській області співробітники податкової міліції спільно з працівниками прокуратури викрили мережу нелегальних автозаправок, на яких вилучили майже 40,4 тисячі літрів дизельного палива, загальною вартістю майже 2,5 мільйона гривень. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив перший заступник глави ДФСУ Сергій Білан.

"У Київській області співробітники податкової міліції спільно з працівниками прокуратури припинили незаконну діяльність великої мережі нелегальних автозаправок, на яких продавалися фальсифіковані паливно-мастильні матеріали. У ході операції "Акциз 2016" та розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) був встановлений ряд автозаправних комплексів, розташованих в декількох районах Київської області, де здійснювалася реалізація фальсифікованого дизельного палива під виглядом якісної продукції ", - написав Білан.

Також він зазначив, що в результаті проведених 16 обшуків виявили та вилучили майже 40,4 тисячі літрів дизельного палива і 13 автозаправних комплексів, загальною орієнтовною вартістю майже 2,5 мільйона гривень. Крім того, виявили більш 225,5 тисяч гривень готівкою.

Розслідування кримінального провадження триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення