На Київщині викрили групу сутенерів (відео)

Поліцейські ліквідували в Київській області злочинну групу, учасники якої з 2012 року займалися звідництвом та сутенерством на території регіону. Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполиции в Київській області.

За даними відомства, організував злочинний бізнес 32-річний житель Київщини. Разом з двома спільниками він залучив до роботи в секс-індустрії більше 30 дівчат у віці від 18 до 30 років. На орендованих квартирах і в готелях жінки надавали послуги сексуального характеру, їх грошова винагорода становила від тисячі гривень до трьох тисяч доларів за зустріч. Більшу частину отриманих коштів повії віддавали сутенерам.

Місячний дохід організаторів злочинної діяльності становив близько півтора мільйона гривень.

Правоохоронці затримали учасників злочинного угруповання на одній із квартир під час передачі грошових коштів від клієнтів за отримані сексуальні послуги. В ході обшуків у них вилучили 50 тисяч гривень, дві тисячі доларів, записні книжки з графіками роботи повій і списком клієнтів.

Організатор і двоє його спільників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Порушено кримінальні провадження за ч. 2 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти, а також звідництво для розпусти») і ч. 2 ст. 303 («Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією») КК.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення