На Київщині викрили лабораторію з виготовлення амфетаміну

 УНН

У Київській області викрили трьох осіб, які займались виготовленням та збутом амфетаміну. Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва.

"Під процесуальним керівництвом столичної прокуратури слідчими ГУНП у м. Києві викрито трьох осіб, причетних до виробництва та збуту сильнодіючих психотропних речовин", - йдеться у повідомленні.

Так, затримання зловмисників відбулося після проведення третього етапу закупки наркотичних речовин. Двоє із затриманих виявилися рідними братами.

За результатами обшуків у нарколабораторії, яку зловмисники облаштували у Київській області, правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення сильнодіючих психотропних речовин, близько 100 гр амфетаміну, грошові кошти, отримані від незаконної збуту наркотиків, та інші речові докази.

На даний час затриманим повідомлено про підозру ч.2, 3 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення