На Київщині викрили сутенерку, яка втягувала неповнолітніх у заняття проституцією

Правоохоронці на Київщині викрили сутенерку, яка втягувала неповнолітніх у заняття проституцією. Про це повідомили у Офісі Генпрокурора.

За даними слідства, жінка спільно з невстановленими на даний час особами, маючи на меті незаконне збагачення, організували діяльність у сфері надання послуг сексуального характеру за грошову винагороду, а саме - забезпечення зайняття проституцією, в тому числі і неповнолітніми дівчатами, на території м. Київ та Київської області.

"Підозрювана приймала вхідні дзвінки на рекламні номера від клієнтів, розміщувала оголошення на сайтах у мережі Інтернет, орендувала дівчатам квартири, де надавалися послуги сексуального характеру. Їх вартість становила 1800 грн за годину. За оперативними даними, щоденний грошовий обіг коштів у таких "салонах" становив близько 10000 грн", - йдеться у повідомленні.

Під час проведення слідчих дій виявлено документацію, графіки чергувань, дані щодо цін на послуги, списки постійних клієнтів, мобільні телефони та інші речі, що свідчать про організацію надання сексуальних послуг за грошову винагороду.

Жінці повідомлено про підозру за фактом вчинення сутенерства щодо кількох осіб та сутенерства щодо неповнолітньої, вчиненого повторно (ч.ч 2, 3 ст. 303 КК України). Правоохоронцями затримано організаторку в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення