На Київщині водій маршрутки побив поліцейського

У Вишневому Київської області водій автобуса побив патрульного поліцейського, який зробив йому зауваження з приводу порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

Інцидент стався 23 липня. Після нічної зміни інспектор патрульної поліції на ім'я Ігор сів в маршрутний автобус 805 (AI9109AE). Він відразу помітив агресивний стиль водіння водія, який сигналив іншим авто, а потім проїхав на червоний сигнал світлофора.

Патрульний зробив зауваження і спробував з'ясувати у водія номер автобуса і фірму-перевізника. Але той відмовився надавати таку інформацію. Після того як Ігор представився і показав посвідчення, водій став нецензурно виражатися в його сторону. Потім він відмовився робити зупинку, на якій патрульному потрібно було вийти.

"Натомість, він відвіз його на кінцеву зупинку, де сам випригнув із-за керма і побіг боротися з правоохоронцем. Там же, він почав звати "колег" на допомогу. Одразу прибіг дружаня і вже удвох вони почали бити Ігоря. Через кілька секунд "помічник" почав задувати копа сльозоточивим газом.

Коли вони зупинилися лупасити, одразу почали телефонувати "рішалам", при цьому поговорюючи "ти вже не працюєш", "ти знаєш чий це маршрут", "цей маршрут тримають такі люди, що тобі і не снилося" і т.д", - сказано в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення