На Київщині за крадіжку лісу затримали нелегала із РФ

Громадянин Російської Федерації, який перебував в Україні нелегально, зі спільниками підозрюється у незаконій вирубці та збуті лісу. Про це інформує пресслужба ДПСУ.

"Днями, реалізуючи оперативну інформацію, прикордонники відділу "Млачівка" Житомирського загону зупинили транспортний засіб вщерть завантажений деревиною. Під час перевірки документів у 3-ох осіб, які перебували у вантажному мікроавтобусі, з’ясувалося, що жодних дозволів на ліс та його заготівлю у чоловіків не було. Окрім цього, один з правопорушників виявився громадянином Росії, який, у відповідності до законодавства, перевищив законні терміни перебування в Україні", - повідомили у ДПСУ.

За даними прикордонників, на місце правопорушення, неподалік селища Луговики, що на Київщині, охоронці кордону викликали співробітників поліції, які вилучили транспортний засіб та близько 3-ох кубометрів кругляку хвойної породи.

Повідомляється, що на громадянина РФ склали адміністративні документи за порушення ч.1 ст.203 КУпАП "Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України" рішення за якими приймуть фахівці Державної міграційної служби України.

Також прикордонники направили повідомлення до Нацполіції про виявлення у діях чоловіків ознак кримінальних правопорушень за ст. 185 ККУ "Крадіжка" та 246 ККУ "Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення