На Київщині заарештували на 60 діб француза, який перебував у розшуку

 Канал 112

Сьогодні, 26 вересня, рішенням апеляційного суду було взято під варту терміном на 60 діб громадянина Франції, який перебуває в міжнародному розшуку, з метою арешту та подальшої екстрадиції до Франції, повідомила прокуратура Київської області.

"Задоволено апеляційну скаргу прокуратури Київської області та взято під варту строком на 60 діб громадянина Французької Республіки, який перебуває в міжнародному розшуку, з метою арешту та подальшої екстрадиції до Французької Республіки для відбування покарання у виді позбавлення волі на строк понад 5 років за вчинення низки шахрайських дій на загальну суму майже 200 млн євро", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в серпні поточного року співробітники СБУ затримали двох громадян Франції у Білоцерківському районі. Їх розшукували правоохоронні органи країни, щоб притягнути до кримінальної відповідальності за шахрайство.

До одного із затриманих було застосовано тимчасовий арешт строком на 40 діб. Щодо іншого француза суди неодноразово відмовляли прокуратурі у задоволенні клопотання про його арешт. Прокуратура подала скаргу до апеляційного суду, і сьогодні її задовольнили.

Зараз вирішується питання про екстрадицію затриманих.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення