На Київщині затримали банду грабіжників (відео)

 СЕГОДНЯ

Поліція Київської області затримала групу зухвалих грабіжників, які напали на мешканку села Морозівка у дворі її будинку. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції Київської області.

"Один з них щосили вдарив жінку кулаком в обличчя і забризкав очі сльозогінним газом. Після чого увірвався в її будинок, звідки викрав гроші та оргтехніку. Після скоєння нападу злодії зникли в невідомому напрямку", – йдеться у повідомленні.

Поліція почала пошуки нападників і в результаті через кілька днів грабіжники були затримані.

Одного з них, 22-річного молодого чоловіка, затримали за місцем проживання в Бориспільському районі, ще двох чоловіків 25 і 36-річного віку – у столиці.

Зараз усі фігуранти знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

"Затримані дали правдиві свідчення. Як з'ясувалося, вони заздалегідь готувалися до злочину. Перебуваючи у селі Морозівка, старший з нападників помітив жінку, яка приїхала у магазин на дорогій машині. Чоловік спочатку вистежив, де вона проживає, потім вмовив своїх знайомих обікрасти її будинок" , – уточнили в поліції.

Щоб потрапити в приміщення безперешкодно, злодії двічі приїжджали у двір, щоб отруїти собак, які охороняли подвір'я. Втретє вони приїхали вже реалізувати свій злочинний план.

Викрадені гроші чоловіки розділили між собою, а два ноутбуки відразу продали через Інтернет. Працівники поліції перевіряють фігурантів на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення