На Київщині затримали банду, яка вбила директора "Сaparol"

Правоохоронцями Київської області розкрито вбивство директора української компанії німецького концерну “Сaparol”, вчинене в 2016 році. Про це повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Прокуратурою Київської області спільно з ГУ НП в Київській області затримано учасників злочинної організації, які займались замовними вбивствами.

“Зокрема, ще у 2016 році членами вказаної злочинної групи було вбито директора української компанії німецького концерну „Сaparol”, — повідомили у пресслужбі.

17 вересня, затримано організаторів та виконавців зухвалого вбивства підприємця.

“Є обґрунтовані підозри, що на рахунку вказаних осіб є ще одне замовне вбивство, скоєне в січні поточного року, яке також розкрито.

На даний час слідчі дії тривають. Вживаються заходи щодо затримання усіх учасніків злочинної організації”, — повідомили у прокуратурі.

Нагадаємо, вбивство керівника “доньки” німецького виробника лакофарбових матеріалів Caparol, 42-річного Павла Зможного сталося у вересня 2016 року. Його тіло було знайдено у котеджному містечку Green Town у селі Крушинка Київської області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення