На Київщині затримали іноземця зі смертельною дозою алкоголю (фото)

У селі Чайки патрульні поліцейські затримали нетверезого водія вантажівки, у крові якого виявили понад 5,0 проміле алкоголю. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області в четвер 30 липня.

Зазначається, що вчора ввечері до копів звернувся чоловік. Він зауважив, що з паркувального майданчика намагається виїхати водій фури на іноземній реєстрації марки Volvo. При цьому він ймовірно перебуває в стані сп'яніння.

Екіпаж патрульних вже через кілька хвилин на 51-му кілометрі автодороги Київ - Чоп зауважив транспортний засіб, на який вказав громадянин.

"Водієм вантажівки виявився 37-річний громадянин сусідньої держави. Після зупинки людина майже не розмовляла і мала явні ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні допомогли йому вийти з авто. У присутності двох свідків останній пройшов огляд за допомогою приладу Drager. Результат приголомшив патрульних - понад 5, 0 проміле алкоголю в крові. Це майже смертельна доза", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські склали адміністративні матеріали щодо порушника. Чоловіка відсторонили від керування транспортним засобом. Автомобіль передали іншому водієві, який має відповідну категорію на право керування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення