На Київщині затримали маніака: всі подробиці

Працівники поліції у Коцюбинському затримали чоловіка, який ґрунтовно підозрюється у нападі на жінок. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області

Потерпілі детально описали прикмети нападника і працівникам поліції вдалося встановити особу зловмисника та затримати його. Ним виявився 25-річний раніше судимий уродженець Черкащини.

У 2013 році за скоєння розбійного нападу молодчик за вироком суду був позбавлений волі строком на 7 років. З 2016 року злочинець перебував в Ірпінському виправному центрі, де мав право вільно пересуватись.

Поліція звертається до всіх, хто потерпів від нападів на вулицях смт. Коцюбинське, з відповідною заявою звернутися до найближчого відділу поліції, або зателефонувати на спецлінію 102.

Нагадаємо, що місцева мешканка на ім'я Галина описала ситуацію таким чином: "Це триває вже місяць. За цей час були здійснені напади на 10 жінок різного віку. Одну жертву збоченець спробував зґвалтувати в туалеті на місцевому вокзалі, але на крик дівчини збіглися люди, і її врятували. Іншу затягнув в кущі, але дівчині також пощастило – її врятував перехожий"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення