На Київщини затримали працівника Головного управління поліції під отримання хабара

На Київщині працівника Головного управління поліції затримали під час отримання 81 тисячі гривень за повернення вилученого автомобіля Про це повідомляє прес-служба ДБР

"Слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Києві, затримали заступника керівника відділу Управління превентивної діяльності ГУ НП в Київській області під час отримання 3000 доларів США. Гроші передавались у гривнях в сумі 81 тисяча гривень.

Оперативний супровід здійснює Відділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України.

За попередньою інформацією, поліцейський, що обіймає керівну посаду в Управління превентивної діяльності ГУ НП в Київській області, вимагав кошти від громадянина за повернення йому вантажного автомобіля. Автомобіль був вилучений працівниками поліції в іншому кримінальному провадженні, що розслідувалось поліцейськими за ч. 1 ст. 239 КК України (забруднення або псування земель).

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Києві, затримали поліцейського в порядку ст. 208 КПК України",-йдеться у повідомленні

Поліцейському готується повідомлення про підозру у зловживанні впливом (ст. 369-2 Кримінального кодексу України). Також готується клопотання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення