На Київщини затримали російського "злодія в законі"

У середу, 10 квітня, правоохоронці затримали в Київській області російського «злодія в законі», відомого в кримінальних колах під прізвиськом «Батир Бухарський». Ботір Рахімов (так насправді звуть злочинця) приїхав в Україну з надією отримати громадянство, але в підсумку «купив» його і став «добропорядним» громадянином. Як з'ясувалося, Рахімова розшукують првоохранітельние органи Іспанії за участь у злочинній організації. Про це повідомив заступник голови Національної поліції В'ячеслава Аброськіна в Facebook.

За словами Аброськіна, Батир Бухарський був коронований в Москві Асланом Усояном, відомим під прізвиськом дід Хасан, а потім тривалий час був довіреною особою В'ячеслава Іванькова на прізвисько Япончик. З 2001 по 2010 рік проживав в Барселоні і відповідає за легалізацію грошей російських злодійських кланів.

«Сьогодні працівники Департаменту стратегічних розслідувань і ГУНП в Київській області затримали ще одного «немічного»- російського «злодія в законі» на прізвисько «Батир Бухарський», - написав Аброськін. Відзначимо, що розраховуючи на гуманність законодавства і з надією отримати громадянство, «Батир Бухарський» втік в Україну. Ботір купив собі новий паспорт і став «добропорядним» громадянином України. Тепер з його «громадянством» і особами, які «зробили» його громадянином України, В'ячеслав Аброськін сподівається швидко розібратися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення