На Київщині затримали серійного крадія (фото)

До поліції звернувся 71-річний місцевий житель із повідомленням про крадіжку комп’ютерної техніки та обладнання із офісного приміщення. Про це повідомляє поліція Київської області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що крадіжка відбулась вночі і правопорушник проник до приміщення шляхом віджиму вікна.

Оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився 43-річний неодноразово судимий чоловік за скоєння крадіжок комп’ютерної техніки та електроінструментів з приватних приміщень громадян.

Поліцейські провели за місцем проживання зловмисника в місті Бориспіль обшук та виявили значну кількість електроінструментів та комп’ютерної техніки, які вилучили в якості речових доказів.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України

За процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Також поліцейськими встановлено, що на розгляді в Бориспільському міськрайонному суді перебуває обвинувальний акт відносно підозрюваного за раніше вчиненні злочини проти власності.

На даний час проводиться робота по встановленню власників викраденого майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення