На Київщині затримали злодія, який продавав українок у сексуальне рабство

41-річний харківчанин, перебуваючи в злочинній змові з поляком, вербував дівчат 18-30 років і переправляв через Державний кордон України до Республіки Польща під виглядом подальшого працевлаштування в якості моделей. Чоловік розміщував оголошення про роботу в мережі Інтернет, але вже за кордоном дівчата дізнавалися, що насправді їм доведеться надавати інтимні послуги. Про це повідомляє Поліція Київської області

Успішну спецоперацію по викриттю та затриманню зловмисника провели оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми спільно з детективами Слідчого управління обласної поліції та Прокуратура Київської області.

Начальник Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київщини Андрій Ткач поінформував, що затримали підозрюваного на гарячому під час переправлення однієї з завербованих українок рейсом «Київ-Гданськ» через пункт пропуску аеропорту Київ.

Наразі триває комплекс слідчих дій. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу - 60 діб тримання під вартою.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення