На Київщині затримано перевертнів у погонах

Прокуратурою Київської області викрито трьох співробітників Васильківського відділу поліції, які організували незаконну схему збуту психотропної речовини амфетамін, а потім за непритягнення осіб до кримінальної відповідальності вимагали в них хабарі. Як йдеться у повiдомленнi, за підозрою у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу, затримано двох оперуповноважених та поліцейського Васильківського відділу поліції ГУ Нацполіції у Київській області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області

«У ході досудового розслідування встановлено, що вказані співробітники поліції збували громадянам психотропну речовину амфетамін, а потім вимагали в цих же осіб неправомірну вигоду задля непритягення до кримінальної відповідальності», - йдеться в повідомленні.

Так, 24 квітня співробітники поліції із застосуванням фізичної сили почали вимагати у особи, якій збули психотропну речовину, 20,5 тис. грн хабара. Зловмисників затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів затриманим особам у вигляді тримання під вартою. Співробітникам поліції загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення