На Київщині жінка загинула під колесами вантажівки

Автопригода трапилася на Бориспільському шосе. Про це повідомляє Відділ комунікаціі поліціі Києва

"О 17:30 в чергову частину надійшло повідомлення про смертельну аварію. На місце прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група Дарницького управління поліціі та слідча група слідчого управління поліціі Києва. З'ясувалося, що під колеса вантажного автомобіля потрапила жінка, 1983 року народження. Від отриманих травм потерпіла загинула.

Попередньо встановлено, що жінка приїхала на місце події автомобілем "Фольксваген", припаркувала його обабіч дороги, а коли під'їхала вантажівка, стрибнула під колеса. Серед речей потерпілої у машині знайшли передсмертну записку.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, у рамках якого будуть встановлені всі обставини цієї трагічної події. Основна версія, яку розглядають правоохоронці: таким чином жінка покінчила з життям",-йдеться у повідомленні

Поліція Києва звертається до свідків автопригоди: якщо ви маєте інформацію або відеозаписи, які допоможуть у розслідуванні, просимо надати їх у слідче управління або повідомити за номером 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення