На Київщині жорстоко побили 7-річного хлопчика

Під Києвом вітчим жорстоко побив маленького пасинка. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на поліцію області.

На місце негайно прибули наряди реагування патрульної поліції, працівники ювенальної превенції та слідчо-оперативна група Броварського відділу поліції.

Встановлено, що напередодні ввечері чоловік жорстоко побив свого 7-річного пасинка через пустощі та не прибрані речі. Замість звернення до медиків матір відправила дитину до школи.

Поліція затримала 36-річного кривдника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме у ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Відносно 26-річної матері ювенальні поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Хлопчик перебуватиме у лікарні допоки триває вирішення питання щодо подальшого влаштування дитини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення