На Київщині зловмисники погрожували родині, вимагаючи $14 тисяч неіснуючого боргу

На Київщині зловмисники вимагали у чоловіка 14000$ неіснуючого «боргу». Шантажистів затримала поліція. Про це повідомляє Департмент стратегічних розслідувань Нацполіції.

Відомо, що до злочинної групи входило троє осіб – двоє чоловіків та жінка. Зловмисники вимагали у потерпілого 14 000$ неіснуючого боргу, погрожуючи при цьому фізичною розправою йому та рідним, зокрема батькам. Декілька разів учасники угруповання навіть навідувалися до сім’ї чоловіка з «профілактичними» бесідами.

Викрили діяльність злочинного угруповання оперативники управління стратегічних розслідувань у Київській області з колегами-правоохоронцями. У четвер, 3 грудня, вони затримали трьох зловмисників «на гарячому» в одному із закладів громадського харчування Києва, після отримання останніми обумовленої суми коштів.

Наразі досудове розслідування триває – його здійснюють слідчі Вишгородського відділу поліції ГУНП в Київській області за процесуального керівництва Вишгородського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозри за ч. 3 ст. 189 Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення