На Київщині зловмисники викрали людину: подробиці (фото)

Поліцейські Київщини оперативно затримали зловмисників, які викрали юнака. Про це повідомляє пресслужба установи.

На спецлінію поліції "102" надійшло повідомлення, про те, що в селі Рудня Броварського району четверо невідомих осіб нанесли тілесні ушкодження 19-річному юнакові, силоміць заштовхали до автомобіля «Mercedes» та відібрали мобільний телефон і зникли у невідомому напрямку.

Під час проведення розшукових заходів оперативники Броварського районного управління поліції розшукали потерпілого 19-річного хлопця в полі неподалік села.

Для затримання зловмисників правоохоронці ввели спеціальну поліцейську операцію, на розшук викрадачів орієнтували не лише наряди Київщини, а й міста Києва. Завдяки чітким та злагодженим діям поліцейських, автівку, яка підпадала під орієнтування, розшукали у столиці. В автомобілі знаходились водій та пасажири. Саме вони виявилися викрадачами.

Поліцейські затримали молодиків у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та за ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує ув’язнення на строк до шести років. Слідчі Броварського районного управління поліції за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури Київської області повідомили про підозру зловмисникам. Суд обрав молодикам запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення