На Київщині знайшли мертвою сестру жертви резонансного ДТП

 Обозреватель

Нареченого убитої під Києвом юриста Ірини Ноздровської затримали для проведення слідчих дій.

Про це у своєму Facebook повідомила цивільний активіст Лідія Гончаренко.

"Щойно телефонували батьки нареченого вбитої Ірини Ноздровської. За їхніми словами, нареченого затримали в поліції Вишгорода, повезли на допит, забрали автомобіль. Планується обшук в квартирі на Лівому березі в Києві. Просять допомоги пресу та юристів. Бояться, щоб їхні сім'ї не зробили винуватцями ", - написала вона.

Факт затримання допускає і прес-секретар поліції Київської області Микола Жукович.

"Зараз працюють і слідчі, і оперативники. Ми намагаємося розкрити злочин. Я допускаю, що його могли затримати для проведення слідчих дій", - сказав він

Пізніше батько Сергеєва повідомив, що його сина затримали у якості підозрюваного.

За його словами, підставою такої підозри став запис з камери спостереження, на якому вони з сином виходять зі свого будинку у Києві о 21:00, 29 грудня, в день зникнення Ірини.

Давати свідчення Сергєєв відмовився, пославшись на статтю 63 Конституції, яка дозволяє не свідчити проти себе.

Як повідомлялося раніше, на Київщині знайшли мертвою сестру жертви резонансного ДТП, юриста Ірину Ноздровську. Труп жінки виявили в річці біля селища Демидів. Вона була повністю роздягнена.

Відзначимо, що, за словами журналіста Володимира Тимофійчука, Ірина особисто вела справу загибелі своєї сестри, яку збив п'яний водій Дмитро Россошанський. Їй часто погрожували друзі і родичі вбивці. Навіть з цього приводу було відкрито кілька кримінальних проваджень.

В кінці грудня 2017 року відбулося останнє засідання суду, після чого Россошанський залишився під вартою, а його батько пригрозив Ірині словами: "Ти погано закінчиш".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення