На Кіровоградщині планували вбити співробітницю Академії СБУ (фото)

У Кіровоградській області правоохоронці викрили та попередили замовне вбивство співробітниці Національної академії Служби безпеки України. Про це повідомили у пресцентрі СБУ.

За даними спецслужби, житель одного з міст Кіровоградщини здійснює пошук кілера для вбивства колишньої дружини, співробітниці Академії Служби. З жінкою у замовника тривають судові суперечки щодо визначення місця проживання спільної дитини та виплати аліментів.

Правоохоронці здійснили у Києві імітацію зникнення та обстановки вбивства жертви, після чого повідомили замовника про його виконання. Життя дружини він оцінив в одну тисячу доларів США. Для реалізації злочинного задуму організатор вбивства ретельно готувався та здійснював заходи конспірації. Для спілкування з виконавцем він використовував спеціально придбані засоби зв’язку, кошти перераховував через банківські платіжні системи.

Співробітники СБ України затримали колишнього чоловіка одразу після перерахування "кілеру" останньої суми коштів за виконану роботу в одному із райцентрів Кіровоградщини.

У межах розпочатого кримінального провадження вирішується питання щодо оголошення повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 11 ч. 2 ст. 115 (вбивство на замовлення) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення