На Кіровоградщині водій іномарки скоїв наїзд на дівчину-поліцейського

У Кіровоградській обл. водій автомобіля Volkswagen скоїв наїзд на дівчину-поліцейського, яка попросила його пред'явити документи. Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції в Кіровоградській області.

Як наголошується, інцидент стався близько 8:00 6 липня. До автомобіля марки Volkswagen підійшов наряд патрульної поліції і звернувся до водія з проханням пред'явити документи. Чоловік відреагував агресивно і спробував сховатися з місця події.

"Водій навмисне почав рух у напрямку патрульних та скоїв наїзд на 24-річного лейтенанта поліції. Внаслідок цього дівчина отримала травму ноги", – йдеться в повідомленні.

В даний час співробітниця поліції знаходиться в лікарні. Водія транспортного засобу доставили до Кіровоградського відділу поліції, де він спілкується зі слідчими.

Як з'ясувалося, за кермом перебував 30-річний житель Знам'янського району Кіровоградської області. На місці події працює слідчо-оперативна група Кіровоградського відділу поліції і прокуратури.

Під час огляду транспортного засобу в салоні виявлено та вилучено предмет, схожий на пневматичний пістолет марки "Сталкер", патрон калібру 7,62 мм, два поліетиленових пакети з рослинами, зовні схожими на коноплі. Вилучене направлено на дослідження.

Вирішується питання про порушення за даним фактом кримінального провадження за ч. 2 ст. 345 "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України.

Раніше у Львівській обл. легковик наїхав на патрульного поліцейського, у нього переломи обох ніг.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення