На Кіровоградщині затримали банду небезпечних грабіжників

 СЕГОДНЯ

На Кіровоградщині поліцейські затримали учасників злочинної групи, яких підозрюють у скоєнні квартирних крадіжок в особливо великих розмірах. Про це повідомили в прес-службі ГУНП області.

Як з'ясувалося, до банди входили чоловіки віком від 30 до 38 років. Зловмисники були раніше неодноразово судимі за скоєння особливо тяжких злочинів, у тому числі вбивств та розбійних нападів. Зараз правоохоронці довели причетність затриманих до шести пограбувань. Суму завданих злочинами збитків потерпілі розраховують в більш ніж мільйон гривень.

"За даними поліції, громадяни проникали в помешкання громадян шляхом віджиму пластикових вікон і злому серцевини замка. Надалі викрадали кошти, ювелірні вироби та мобільні телефони. Під час санкціонованих обшуків у підозрюваних вилучено частину речових доказів: золоті вироби, мобільні телефони, металеві ломи, а також транспортний засіб, що використовувався при вчиненні злочинів", - розповів в.о. начальника управління стратегічних розслідувань поліції Кіровоградської області Олександр Демченко.

Наразі затриманим повідомили про підозру й обрали запобіжний захід у вигляді арешту терміном на 60 діб.

"За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка", - зазначили в поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення