На кордоні затримали українця з партією військового обладнання з Росії (фото, відео)

У п'ятницю, 28 травня, прикордонники Сумського загону припинили незаконне перевезення з Росії продукції військового призначення. Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби України.

Українця з трьома коробками за спиною, який рухався від російсько-українського кордону, прикордонний патруль виявив у районі населеного пункту Пушкарне, неподалік від кордону з РФ.

"Перевіривши ділянку, прикордонники виявили ознаки порушення режиму державного кордону з території Росії в Україну, а також неподалік знайшли ще сім аналогічних коробок. Оглянувши вміст усіх коробок, правоохоронці виявили в них велику кількість товарів військового призначення, які використовуються у військовій авіації та радіолокації. Про припинене правопорушення прикордонники повідомили співробітників УСБУ в Сумській області", - йдеться у повідомленні.

Крім того, було затримано 48-річного чоловіка за незаконний перетин державного кордону України – на нього складено адміністративні матеріали за ст. 204-1 КУпАП.

Зазначається, що слідчі СБУ внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про ознаки кримінального злочину, передбаченого статтею про порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю (ч.1 ст. 333 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення