На кордоні затримали злодійку, що працювала під прикриттям підполковника поліції

Поблизу кордону з Румунією затримано жінку, що пребувала у складі банди з числа співробітників кримінальної поліції на станції Київ-Пасажирський, під прикриттям яких на столичному вокзалі тривалий час орудували професійні крадії. Про це повідомила Прокуратура міста Києва

Злочинна група, яку очолював підполковник поліції – начальник сектору поліції на станції Київ-Пасажирський, була викрита у січні 2018 року. До злочинної діяльності підполковник залучив 5 оперативних співробітників кримінальної поліції та декілька професійних крадіїв, які сплачували правоохоронцям данину за можливість «працювати» на вокзалі.

Після викриття 8 членам злочинного угруповання було оголошено про підозру. У подальшому суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Однак одна фігурантка під час перерви у судовому засіданні з розгляду її санкції залишила приміщення суду та подалась у біга.

Завдяки вдало спланованим оперативно-розшуковим заходам та слідчим діям місцеперебування розшукуваної жінки вдалось встановити, а її саму 03.04.18 затримати поблизу державного кордону.

На даний час вирішується питання щодо доставки підозрюваної до суду для обрання запобіжного заходу.

Слідство у кримінальному провадженні триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення