На Луганщині чоловік отримав поранення, коли розбирав патрон

У Кремінній на Луганщині, на власному подвір’ї чоловік дістав поранення через детонацію патрону. Про це повідомляє місцева поліція.

"Вчора, о 23:15 до поліції надійшло повідомлення фельдшера екстреної медичної допомоги про госпіталізацію 22-річного чоловіка з мінно-вибуховою травмою та численними осколковими пораненнями", - йдеться у повідомленні.

Згодом з'ясувалося, що чоловік, що підірвався, разом зі своєю родиною живе у приватному будинку і захоплюється пошуковими роботами з використанням металошукача.

"Цього вечора, ймовірно, він намагався розібрати патрон калібром 14,5 мм радянського зразку, в результаті чого стався вибух. Рідні чоловіка не постраждали", - повідомляють в поліції.

Повдіомляється, що нині поранений у лікарні, йому зробили операцію.

"За процесуального керівництва прокуратури вирішується питання щодо кваліфікації події. Поліція Луганщини вкотре наголошує – зброя та боєприпаси, які громадяни знаходять, підлягає обов’язковій здачі до найближчого відділу поліції. Зберігання смертоносних предметів вдома несе загрозу не лише кримінального покарання, а й небезпеку для життя та здоров’я вас та ваших рідних", - нагадуєють в поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення