На Луганщині чоловік вбив та розчленував приятеля (відео)

У місті Лисичанську Луганської області неодноразово судимий чоловік жорстоко вбив свого товариша по чарці, розбивши йому голову кувалдою, після чого розчленував труп загиблого.

Про те, що трапилося в поліції стало відомо 9 лютого.

Як повідомила на своїй сторінці в Facebook начальник відділу комунікації поліції Луганcкой області Тетяна Погукай, патрульних поліцейський викликала 89-річна пенсіонерка, яка виявила у сараї біля свого будинку мішок з фрагментами людського тіла. На місце події виїхали слідчі, оперативники і експерти.

"Було встановлено, що разом з бабусею проживає її 43-річний онук, неодноразово судимий. У 2018 році він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення тяжкого злочину. Напередодні, він запросив до себе в гості свого 45-річного товариша. під час прийняття алкогольних напоїв, між ними виник словесний конфлікт ", - розповіла подробиці керівниця поліцейської прес-служби.

Підозрюваний зізнався, що під час сварки з товаришем по чарці він завдав кілька ударів потерпілому руками і ногами, а після добив його кувалдою по голові. Коли зрозумів, що вбив товариша, щоб приховати сліди злочину, він розчленував його тіло, склав в мішок і сховав у сараї.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею 115 КК України (умисне вбивство), яка передбачає довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення