На Луганщині людей тримали на ланцюзі і знущалися (відео)

В інтернеті оприлюднили фотографії та відео звільнення людей з рабства в Луганській області.

Відповідні матеріали на своїй сторінці в Facebook розмістила прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

"Три доби тримали в нашийнику на ланцюгу, били, кололи ножем і змушували виконувати роботу по господарству. Саме таке покарання власники будинку визначили для підсобних робітників, які не догодили їм і не впоралися з ремонтними роботами", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що в поліцію за допомогою звернувся місцевий житель, який розповів про те, що за наказом власників будинку, які найняли його і ще чотирьох чоловіків виконувати ремонтні роботи в будинку і господарських будівлях, його утримували на ланцюгу, били, катували і примушували працювати.

"Даний факт внесений до ЕРДР за ч. 2 статті 146 КК України "Незаконне позбавлення волі". Наразі встановлено як організатора злочину – господиню будинку, так і всіх учасників кримінального злочину. Триває проведення слідчих дій, встановлюються всі обставини події та вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу", - підсумували в поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення